HTML

dini blogja

Március 4-étől Jupiterben (FL) veszek részt Spring Trainingre...

Friss topikok

  • Matthew: Nem írsz valami összegzést? Én szívesen olvasnék egy ilyet. (2008.06.16. 20:22) Képek 3.
  • Goro Anyja /Bea/: Dini! Élvezetesek voltak az írásaid, -de mint a baseballhoz csak konyító, nem igazán értettem mind... (2008.05.28. 17:39) Május 24.
  • Niko: Szasz Egyébként a mozgásáról egyből fel lehet ismerni. Te elég izmos vagy már? Niko (2008.05.21. 10:03) Pedro's back
  • foldimiki: hi, jun. 6-7-re legyél itthon, hogy leigázhassuk Károlyvárost Tanulj tenyleg minel tobbet, Varun... (2008.05.20. 11:40) Pedro
  • Padre: Megállott az élet odakint öregem? Mi van? (2008.05.19. 08:37) Május 8.

Linkek

2008.03.19. 02:29 SimonyiDénes

Március 18.

Úgy látom, hogy nagyfokú érdektelenség övezi a 4 fiatalemberrel készítendő interjút így ezt elhalasztom ha nem eltörlöm.

A napok mostmár egyre jobban összemosódnak. Nincsen különbség hétvége és hétköznap között. Mindennap ugyanaz a program, délelőtt edzés délután meccs, meccs után extra munka. Szóval az ember elveszti az időérzékét. Most már 3 mérkőzésen is szerepet kaphattam.
 

Szép sorjában. Ugye volt az első at bat amikor még annyira se voltam képes mint a 60 éves Billy Chrystal. Na a második at batem már sokkal jobban alakult. Eljutottam 3-2 höz minden szuperül nézett ki még egy foul ballt is ütöttem:) Aztán rálengettem egy alacsony lasztira és K:) Na de már majdnem basere jutottam. Ugyanezen a meccsen mégegyszer ütéshez kerültem itt gyorsabban végeztek velem. A mai napon 0/3 3K-val a sátorban ütéshez szólítottak 8.inning 6-4-re vezettünk nagy bajt nem csinálhatok. 1-esen futó, edző mondta, hogy üssek az első egyenesre. Mondtam persze nem lesz gond. A második egyenesre ütöttem el is találtam szépen. Gurult a rightfield felé de a nagydarab fekete egyes base megfogta és hát nem egy 3-6-3 dupla játék történt?!:) De már játékba hoztam. Úgyhogy nagyon bíztatóan alakulnak a dolgok:)

Egyébként most van az egyetemi kosárlabda bajnokság döntője. 65 csapat jut a döntőbe és ez van minden sportban van. De állítólag a kosár a legnagyobb balhé. És msot folyton ez megy a tv-ben és mindenki a régi egyetemének drukkol meg minden.Ezt csupán mint érdekesség említettem meg.De lehet hogy nem is érdekes:)

A tegnapi nap során voltak az első szűrések és a hírek szerint kb 10ember küldtek el a 160-ből. Legtöbbjükkel vagy pályán kívüli problémák voltak, vagy már öregek voltak. A tegnapelőtti vacsorán pont egy AAA-s csávóval ettem, akit tegnap menesztettek és valószínü, hogy nagyon váratlanul érintette.

Egy abszolót nem sporthoz kapcsolódó információt is meg kell, hogy osszak mindenkivel. A mai nap során voltam a helyi plázában és volt egy sony bolt. Na mármost az tele volt tv-vel de persze csak LCD-Plazma tv-vel. De van valami új technológia amitől a kép sokkal élőbbnek tűnik és vaami nagyon durva képet tud csinálni a tv. Tényleg úgy néz ki mint a valóságban...Azt mondta az eladó , hogy néhány hónapon belül minden tv el lesz látva ilyen cuccal, úgyhogy ha tvt akarnátok venni akkor várjatok szerintem:) Sony Bravia XBR series. Ezenkívül volt egy OLED technológiás tv ami ugyancsak nagyon komoly képpel rendelkezett.De az egy  új technológia és még nem nagyon árulják.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://springinjupiter.blog.hu/api/trackback/id/tr73387163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

niko 2008.03.19. 12:05:28

ez azt jelenti, hogy még van remény a benmaradásra:)

Látod, ha látsz egy jó fastballt, akkor nem nézelődünk, nem kupi ez

Imi 2008.03.19. 14:52:42

"gurult a rightfield felé, de a nagydarab fekete egyes base megfogta"?? :))) Tegnap edzésen az én egyik ütésem is a kerítésen túli fák teteje felé szállt, de aztán nem lepottyant hirtelen, pont a pitcher kezébe! :)

Na azt mondjad meg, hogy összesen hány hely az, amire 150-en pályáztok??

Nem öt szint van? (ML, AAA, AA, A meg az a korosztályos) Ha ez igaz, és csak 30 fő lenne a kerete mindegyiknek, már akkor is tutira bent lennél, valahol! Vagy mit tudok rosszul?

Padre 2008.03.20. 06:35:33

Dinikém, ne parázzál már ezektől
a szarháziaktól befelé, tessék már kikormozni a púzójukat rendesen vazze.
HA KIDERÜL, HOGY SZAR VAGY ITTEN AKKOR IS ELADOD MAGAD MÁJERLÍGOSNAK MÉG JÓ PÁR ÉVIG.
Tessék odabaszni végre nekik.

Hami 2008.03.20. 14:03:14

És a bédekezésről nem mesélsz semmit? Gondolom nem DH voltál...
Meg arról, hogy miket csináltok edzésen. Pl ütőedzés milyen? Dobóval? Géppel? T-ballal? Biorobottal?
süti beállítások módosítása