HTML

dini blogja

Március 4-étől Jupiterben (FL) veszek részt Spring Trainingre...

Friss topikok

  • Matthew: Nem írsz valami összegzést? Én szívesen olvasnék egy ilyet. (2008.06.16. 20:22) Képek 3.
  • Goro Anyja /Bea/: Dini! Élvezetesek voltak az írásaid, -de mint a baseballhoz csak konyító, nem igazán értettem mind... (2008.05.28. 17:39) Május 24.
  • Niko: Szasz Egyébként a mozgásáról egyből fel lehet ismerni. Te elég izmos vagy már? Niko (2008.05.21. 10:03) Pedro's back
  • foldimiki: hi, jun. 6-7-re legyél itthon, hogy leigázhassuk Károlyvárost Tanulj tenyleg minel tobbet, Varun... (2008.05.20. 11:40) Pedro
  • Padre: Megállott az élet odakint öregem? Mi van? (2008.05.19. 08:37) Május 8.

Linkek

2008.04.17. 21:19 SimonyiDénes

Április 17.

Az elmúlt néhány napban is történt egy néhány érdekes esemény.


Kezdjük akkor az engem nem érintőkkel. A hétfő esti meccsen egy leftcenterre tartó flyballt a center és a leftfielder is úgy tartotta, hogy el tudja kapni. De mindketten vetődtek és hát eléggé csúnya vége lett a dolognak. Mivel éppen egymásba vetődtek. De viszonylag szerencsésnek mondhatók mivel az egyiküknek csak a lábával lett valami és egy hétre dőlt ki a másiknak pedig csak összevarták a hátán a spike-tól keletkezett sebet és másnap már játszhatott is. Példátlan sérüléshullám tüzedeli amúgy a Palm Beach Cardinals csapatát, még Spring Training során egy másik outfielder a combhajlító izmát húzta meg és most fog visszatérni a pályára. De egy másik nagyon ilyesztő eset is történt a hétvégén amikor a vasárnapi meccsen a homeon egy ütközést követően a catcher Nick Derba - tavaly vezette az egész Minor league-t caught stealben- lent maradt a földön. Még nem tudják, hogy komolyabb baja van-e vagy sem de egyelőre nem tud dobni. Pénteken fogják megröntgenezni.
Az edzők ellenben ránk rendkívül pipák, mivel úgy látják, hogy senki se játszik elég jól ahhoz, hogy fel merjék küldeni őket ebbe az osztályba játszani. A tegnapi meccs után, a vezetőedző egy 15perces beszédet tartott amiben az "F-word" és a shit keveredett a leggyakrabban. Ugyanakkor a beszédéből nem csak frappáns káromkodásokat lehetett tanulni, de egész érdekeseket is mondott. Szóval megpróbálom összefoglalni: A baseballban az a nagyszerű, hogy nem számít, hogy mekkorára nőttél, milyen erős vagy a játék a tiéd. Minden játékos aki itt van extendeden játszhatna az MLB-ben, mert az ottaniakhoz képest csak az a különbség, hogy ők minden nap ugyanazt a szintet hozzák. Itt mindenkinek megadják a lehetőséget, hogy az MLB-be kerüljenek és azzal mindenki élhet. De a lényeg, hogy a beszédnek meg volt az oka, mivel a meccsen előtte iszonyat gyengén játszottunk.

Ellenben ami érdekesség volt a meccsen, hogy az utolsó két inningben most előszőr nem csak ütésben szerepeltem, hanem játszhattam is a pályán. Nagyszerű érzés volt végre nem csak egy dombot látni, hanem az egész pályát is mögötte. Szóval nagy izgalommal guggoltam be. De az első néhány bemelegítő dobás után már kezdtem megnyugodni és nyeregben éreztem magam. Ellenben úgy tünt a dobónknak nem volt valami jó napja. A dobásai rendre magasan maradtak és viszonylag gyakran lerázta amit kértem. Általában nem sok jó van abból ha a dobó lerázza a catchert és ennek most is meg lett az ára két szép honron kíséretében:) Hozzá tenném, hogy az is kellett hozzá, hogy a viharos szél kifelé fújt. De megdícsértek ami azért jól esett.


A pinetar használatával tisztában vagyok csupán a helyes magyar kifejezéssel nem voltam. Majd igyekszem valami okosnak tünő embert megkérni, hogy mit ajánl egy ilyen kevesebb edzéses rendszerre.

Egy jobb kezes dobó a kéz kiforgatás után a 3as base felé kell hogy mutasson a tenyerével.-Niko-

Hát live bp az azért nem nagyon gyakran van. Általában ha épp nincsen igazi meccsünk akkor van live bp. És azért olyankor sem olyan nagyon sok dobó ellen ütünk, kb 3-5 inninget játszunk olyankor. De dobókkal igazán csak meccseken találkozunk, pontosabban a spring training legelején volt egy hét, hogy minden nap dobók ellen volt live bp, amíg ők és az ütők is hozzá nem szoktak a sebességhez.

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://springinjupiter.blog.hu/api/trackback/id/tr71430592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foldimiki 2008.04.18. 10:05:52

Persze, nem szamit milyen eros vagy, ezert van tele az MLB nyeszlett, tyukmellu csavokkal:)
Es pufolod meg a base hiteket? Mik a hosszu tavu terveid?

foldimiki 2008.04.18. 10:05:54

Persze, nem szamit milyen eros vagy, ezert van tele az MLB nyeszlett, tyukmellu csavokkal:)
Es pufolod meg a base hiteket? Mik a hosszu tavu terveid?

gazsi 2008.04.18. 11:26:43

Az "ilyesztő" az, hogy ilyen helyesírással be lehet kerülni az M(i)LB-be.

Imi 2008.04.18. 13:09:35

Gratula a defense debut-höz!
A lerázáson kívül más drámai nem történt. Passed ball, caught steal, interferi? És megtanultad már nem cérnahangon motyogva irányítani az infieldereket?

Hiányoltad a kérdéseket. Saciban merült fel tegnap, hogy vajon miért hívnak titeket pont Cardinalsnak, és pláne mi köze ehhez (vagy bármihez) a "két, baseballütőn libikókázó papagájnak"?

Meg még egy, amit egy bírótól kéne megtudni: Már régen figyeltem egy joghézagot a szabálykönyvben, de múltkor élőben is kapóra jött volna. A szabály szerint ha egy ütő-futó akadályozza a védőket a labda kezelésében, akkor ő out, és a futók visszamennek. De mi van, ha Nikó lop az egyesről, és én közben buntolok - egy pop flyt, amiből végül ugye double play lesz. Viszont ha én odafutok, és ohne zsineg megakadályozom, hogy Zsoba elkapja a pop flyt, akkor legalább Nikó maradhat az egyesen??? Nekem úgy tűnik, igen, de ez elég extrém!

Brecsi · http://www.seopack.hu 2008.04.22. 08:51:48

Dini!

Imi bírós kérdése már megoldódott:D Ne kérdezz!!!:D Ott volt az, csak nem jó helyen keresgélte:D

Niko 2008.04.23. 09:25:05

Szasz Kisöreg!

Valamelyik latino elcsente a klaviatúrát , hogy nem írsz vagy már semmi érdekes nem történik:)
süti beállítások módosítása