HTML

dini blogja

Március 4-étől Jupiterben (FL) veszek részt Spring Trainingre...

Friss topikok

  • Matthew: Nem írsz valami összegzést? Én szívesen olvasnék egy ilyet. (2008.06.16. 20:22) Képek 3.
  • Goro Anyja /Bea/: Dini! Élvezetesek voltak az írásaid, -de mint a baseballhoz csak konyító, nem igazán értettem mind... (2008.05.28. 17:39) Május 24.
  • Niko: Szasz Egyébként a mozgásáról egyből fel lehet ismerni. Te elég izmos vagy már? Niko (2008.05.21. 10:03) Pedro's back
  • foldimiki: hi, jun. 6-7-re legyél itthon, hogy leigázhassuk Károlyvárost Tanulj tenyleg minel tobbet, Varun... (2008.05.20. 11:40) Pedro
  • Padre: Megállott az élet odakint öregem? Mi van? (2008.05.19. 08:37) Május 8.

Linkek

2008.04.03. 01:58 SimonyiDénes

Április 2.

Ma elkezdődött az Extended Spring Training. Ez lényegében ugyanaz, mint a sima spring training de ez két hónapig tart és a short season ( csak nyáron ) csapatokba lehet így bekerülni. Most vagyunk 80-an és a draft után még jön vagy 30-40 ember szerintem. A mai napon még csak azokkal edzettünk együtt akik már korábban is itt voltak, az újonan érkezőknek előszőr az orvosi vizsgálaton kellett átesni és csak a délután során volt egy rövid edzésük. A 40 új emberből szerintem 35 latin amerikai és így már nagyon úgy tűnik, hogy ők vannak többen. Ami már-már kellemetlen, hogy az öltözőben csak a spanyol kiabálást lehet hallani, mert, hogy ezek eléggé hangosak.

Új szobatársat is kaptam. Egy nagyszájú Puerto Rico-i személyében. Paul Vazqueznek hívják és bevallása szerint a AA csapatban kellene játszania:) A költözést tegnap meg is ünnepelte és csak éjjel 3körül jött haza. Aminek a mai edző meccsen meg is lett a foganatja, 3/3 strikeout:)

Ma nagyon sok érdekes dolog történt.
Körbe néztem reggel az öltözőben és mindenki utált ott lenni. Mindenki inkább lenne már valami csapatnál. Nagyon sokan úgy gondolják hogy lehúznak itt pár hetet és nagyon hamar felkerülnek valami csapathoz.
Reggelente mostantól a dobóknak kell guggolnunk. Szóval a reggelit valószínüleg zsibbadt tenyérrel megenni. Ezenkívül megcselekedtem, amit már nagyon régóta akartam. Mégpedig, hogy kopaszra vágjam a hajam. Lehet, hogy többször nem leszek kopasz:)

Elötte...











Utána:)


Na de ezzel csak megünnepeltem, hogy a mai meccsen az utolsó inningben én lehettem a pinch hit lead off man és megfogadtam a jótanácsot miszerint üssek az első dobásra és a labdát a kettes és egyes base közt a right field mezőre kergettem. Szóval megszületett az első BH-m. Szuper:) Örültem neki mint majom a farkának. Vigyorogva átkocogtam a következő ütésnél a kettesre. Még egy ütés már hármason vagyok. Már látom, ahogy rálépek a homera és megszerzem első pontomat. De valami fostos rollingot ütöttek a shortnak és hát otthon kiejtettek. De mindenki nagyon megdicsért, szóval szuper volt.

Igazából azzal, hogy elkezdődött a bajnokság nem nagyon történt semmilyen nagy hajcihő. A minor league meccsek holnap kezdődnek. Mivel itt a Roger Dean Stadiumban van a Cardinals A csapata. És a legtöbb barátom abban a csapatban játszik így valószínüleg elmegyek a meccsükre holnap. De az MLB nyitánnyal nincs nagy hajcihő. Egy egy játékról szoktak másnap beszélni, meg az ESPN-en folyton ez megy de amúgy nincs semmi.

Kérdezgettem csomó különböző csapatban játszó játékost és még az itteni A ligás csapat meccseire is csak pár száz ember megy ki. A rookie csapatok meccseire meg állítólag csak fújjolni mennek ki a nézők. Szóval lehet, hogy mi örülhetünk amikor a döntőre kijön pár száz ember.

11 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://springinjupiter.blog.hu/api/trackback/id/tr89408881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Padre 2008.04.03. 08:05:13

Iszonyat ronda lettél öregem.
Az ütésednél most hasra esett valaki, vagy rendesen kitetted a lasztit?

Imi 2008.04.03. 09:10:17

Padre csak irígykedik. Tudjuk, hogy két éve folytat elkeseredett szélmalomharcot a Mr. Sleepwalker címért!

Szerintem százszor zsírabb az 'utána' verzió!!

És nem csak azért, mert tökéletesen alkalmazva vannak az ilyenkor alkalmazandó marketing-trükkök - 'előtte' képen morcos fej, borongós háttér, hülye pulcsi, 'utána' meg smiley, sunshine, happiness.. :)

Ja, meg gratula a BH-hoz is! Labdát begyűjtötted??

Kérdezd meg a groundskeeper bácsitól, hogy milyen arányban raknak salakot/homokot/stb-t az infield matériába!

foldimiki 2008.04.03. 09:37:19

Nem szép ember, de gavallér:)
Ha a vasalótolvajjal tudtál beszélgetni, akkor pár ilyen latin nem jelenthet akadályt. Javaslom, hogy szocializációs céllal kezd el velük beszélgetni, hasznos lesz.
És grat a BH-hoz, csak így tovább.

Niko 2008.04.03. 10:39:46

Na végre kezdel ember lenni:)
Gratula a BH-hoz, látod nem nézelődni kell a pályán!

Nik

foldimiki 2008.04.03. 10:58:08

azért várjuk meg Réka mit szól a képhez:)

marci 2008.04.03. 17:34:00

Az uj Paul Lukas cikkbol 2 dolgot ideznek sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=lukas/080402:
"Decided to get a haircut today. … You can never tell how spring training is going to go. I could be one of those borderline cases and the difference between making the club and not making it might be the length of my hair."
Szoval lehet elkestel par hetet..., illetve Al Hraboskynak is volt arcszorzet gondja:
"Noted disciplinarian Vern Rapp is hired to manage the Cardinals, and promptly bans facial hair. The new rule is particularly nettlesome to reliever Al Hrabosky, who'd credited his earlier success to his Fu Manchu 'stache and blames his ineffective '76 season on Rapp's whisker prohibition. Hrabosky is traded to the Royals in the subsequent offseason."

Az infield dirt ahany palya, annyifele keverek, a magyar megfelelot ugyis nehez megtalalni, szerintem legegyszerubb ha hozol Iminek egy befottes uveggel (muanyag palackkal).

A trukkos dobasokrol: az oltozo szekrenyedben lattuk a tubus vazelint, irhatnal arrol, hova kell rejteni (ciposarok? maszk alja?). Azt tanitottak, h visszadobas elott hogy huzd vegig a labdat a stoplin ugy hogy senkinek ne tunjon fel, de emiatt hatalmas kanyarodjon a pitch?

A mezonyjatekosok es elkapok milyen tempoval dobalnak? Atlag dobo vagy gyenge dobo tempoval?

Simonyi György 2008.04.03. 20:29:45

Gratula a hajvágáshoz, én soha nem mertem megycsinálni, gyerekkorom óta fontolgatom.
Gratula a majdnem ponthoz.
Remélem a portorikót betöröd.

SGY

Imi 2008.04.04. 12:56:12

Na, hát Gyuribácsi, akkor ezt a hajvágást tegyük fel gyorsan az idei bajnoki címre!

Mondjuk így: ha nyerünk, te, ha nem nyerünk, Bubble!

Lehet, hogy a chopperen lötyögni fog rajtad a bukó - de az tuti, hogy senki nem mer majd emiatt beszólni! :)

Imi 2008.04.04. 13:01:48

Dini, ha Réka sem tud lebeszélni erről, és te az atyai jótanácsnak engedelmeskedve a portorikói betörése mellett döntesz, semmiképp ne felejtsd a biliárdgolyót..

foldimiki 2008.04.04. 14:58:59

Ha meg felébredsz és a te szádban van a billiárdgolyó, akkor a csávó olvassa a blogot és te nagy szarban vagy

Hami 2008.04.04. 22:06:44

...most úgy tűnik, hogy a fejed maga a billiárdgolyó...
süti beállítások módosítása