HTML

dini blogja

Március 4-étől Jupiterben (FL) veszek részt Spring Trainingre...

Friss topikok

  • Matthew: Nem írsz valami összegzést? Én szívesen olvasnék egy ilyet. (2008.06.16. 20:22) Képek 3.
  • Goro Anyja /Bea/: Dini! Élvezetesek voltak az írásaid, -de mint a baseballhoz csak konyító, nem igazán értettem mind... (2008.05.28. 17:39) Május 24.
  • Niko: Szasz Egyébként a mozgásáról egyből fel lehet ismerni. Te elég izmos vagy már? Niko (2008.05.21. 10:03) Pedro's back
  • foldimiki: hi, jun. 6-7-re legyél itthon, hogy leigázhassuk Károlyvárost Tanulj tenyleg minel tobbet, Varun... (2008.05.20. 11:40) Pedro
  • Padre: Megállott az élet odakint öregem? Mi van? (2008.05.19. 08:37) Május 8.

Linkek

2008.03.10. 22:40 SimonyiDénes

Orvosi vizsgálat

Imi érdeklődésére a mogyórózás részleteiről is beszámolok.

Indulás 7:45-kor volt. Megírták levélben, hogy a vizsgálat előtt éjfél után ne együnk semmit. Így éh gyomorral jutottam el előszőr a klub házba. Rögtön rengeteg ismeretlen arc. Hátra küldtek a leghátsó terembe, ahol kaptunk egy mappát ami tele volt papírokkal. Volt rengeteg kérdés korábbi sérülésekről, betegségekről, családban előforduló devianciákról.

Rengeteg helyszín volt és nem volt mindegy, hogy milyen sorrendben megyünk végig. Először az általános vizsgálat volt. Bemértek 6'0" , 215 Lbs, 16-os zsírszázalék. Utánanéztem biztos, ami biztos az átlagos az 15-20 között van. De a rekord tartó az valami infielder volt 3,9%-al amin fenn akadtak az emberek, hogy az, hogy lehetséges. Eztán vérnyomás mérés ugyanabban a teremben, majd bekisértek az elfüggönyözött részek mögé egy orvoshoz. Aki meghallgatta a szívem meg minden olyasmit, amit egy átlagos háziorvos csinál. Mikor végzett a szokásos dolgokkal, és már azt hittem vége akkor elkezdte felvenni a gumikesztyűt... És szólt, hoyg lekéne tolnom a gatyám. Mit volt mit tenni, letoltam a gatyám. Szólt, hogy az alsó gatyámat is... Na mondom szépen állunk. Ő gumikesztyűben én meg gatya nélkül... Ekkor jött a mogyorózás, konstatálta, hogy minden a helyén van:)

Ezután szemvizsgálat. Csak egyszerűen olvasni kellett a tábláról.

Aztán kaptunk valami szurit, amit megnéztek két nap múlva, hogy beszineződött-e de mivel nekem nem így nem tudtam meg, hogy mire kaptuk. Vérvétel egy megtermett afro amerikai hölgy által. Azután pisilés. Ezeknek a vizsgálatoknak az eredményét el is jutatták nekünk pár nap után. És nem találtak semmi kirívót az eredményeimben.

Következő lépésként egy asztalra feküdtünk és ránk kötöttek mindenféle kábeleket, fél percig ott feküdtünk, majd végeztünk ezen a részen is.

Utána az utolsó rész jött, a fiziológia ha jól gondolom. Itt mindenfelé csavargatták a lábunkat, térdünket, bokánkat. Aztán a vállunkat és könyökünket is megnézték. Lejegyeztek adatokat, hogy mennyire forog vagy mozog az adott testrész.


Hát ennyi lenne itt az orvosi vizsgálat.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://springinjupiter.blog.hu/api/trackback/id/tr41375248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kata 2008.03.11. 18:02:51

A szuri az TBC teszt volt, nekunk is kellett......es szegeny Marci ( Osvath) 6 azaz hat db injekciot kapott, hogy jarhasson itt suliba. Szerintem, ha tudja elore, meggondolja magat es otthon marad! :)))))

Simonyi György 2008.03.11. 22:02:50

Kérdés, hogy itthon elfogadják-e az amerikai orvosi vizsgálatot

Hami 2008.03.12. 13:02:20

Olyan szirit nem kaptál, aminél megnézik, hogy megdagad-e tőle a bicepszed?
süti beállítások módosítása